28.02.2014, 08:33 | Af: Administrator

Spillere støtter familier med kræftramte børn

VIP-billetter og unikke portrætter af Erik Sviatchenko og Jonas Lössl sat på auktion til fordel for familier med kræftramte børn.

Det er ikke kun på banen, at FC Midtjyllands spillere kæmper for at gøre en forskel. Det gør de også uden for, og derfor har Erik Sviatchenko, Jonas Lössl og Jakob Poulsen sagt ja til at støtte familier med kræftramte børn.

Derfor får du nu muligheden for at få en unik fodboldoplevelse på MCH Arena. Jakob Poulsen har nemlig doneret fire VIP-billetter til en af ulvenes kamp. VIP-billetterne giver adgang til en valgfri fodboldkamp* på MCH Arena samt efterfølgende spisning med holdet.

BYD HER: Fire VIP-billetter samt spisning med FCM-truppen

Men det er ikke eneste unikke mulighed, du får. Du har nemlig også chancen for at sikre dig to unikke portrætter af de tidligere akademispillere og nuværende FC Midtjylland-profiler Erik Sviatchenko og Jonas Lössl. Portrætterne er i A3-format og leveres i rammer fra Lyrum Rammer, der har sponseret rammerne til det gode formål.

Det er efter idé fra Erik Sviatchenko, at portrætterne er blevet til.

BYD HER: Unikke portrætter af Sviatchenko og Lössl

- Jeg har altid haft en inspirationskilde i min far, som er kunstner og en dygtig fotograf. Jeg havde en ide om at skabe en visuel stemning i form af vores fodboldtrup. De skulle portrætteres i et moment, hvor de var udmattede og trætte. Jeg ville skabe en følelse af enkelthed og klarhed. Og blot lave en udsmykning nede på vores gang, hvor vi klæder om. Det ville give en god stemning. Jeg formåede at fange drengene med et udtryk, der afspejlede den dags tilstand, forklarer Erik Sviatchenko.

Ved begge auktioner, som foregår på QXL, går alle pengene ubeskåret til familier med kræftramte børn støtter.

*Gælder ikke kampene mod FCK og Viborg