Ungt talent var til prøvetræning i engelske Liverpool FC.

"> Ungt talent var til prøvetræning i engelske Liverpool FC.

">

26.02.2014, 10:54 | Af: Administrator

Stor oplevelse for unge Tue

Ungt talent var til prøvetræning i engelske Liverpool FC.

At FC Midtjyllands spillere er interessante for udenlandske klubber har længe været et kendt fænomen og flere akademispillere har da også de seneste år været på interessante europæiske besøg.

I vinterferien var endnu en af FCMs unge spillere på et sådant besøg i en europæisk storklub, idet Liverpool FC havde rettet henvendelse til akademichef Flemming Broe, om at få lov at invitere Christian Tue Jensen fra FCM U14 på et træningsophold i den engelske traditionsklub.

FCM valgte at give Christian Tue Jensen lov til at få oplevelsen, og selv om flere af de ældre FCM spilleres træningsophold ude i Europa senere har ført til kontrakter i udlandet (læs: Lasse Vigen til Fulham, Morten Brander Knudsen til Inter, Joachim Andersen til Twente og Asger Sørensen til Red Bull Salzburg), så er det slet ikke det, der ligger i kortene med den unge Tue.

- Christian er helt sikkert en dygtig spiller, for ellers havde Liverpool FC ikke inviteret ham over, men når vi også valgte at sige ja til at give Tue muligheden for denne oplevelse, så er det også fordi, han har gjort sig fortjent til den. Tue møder nemlig altid motiveret op til træning og kamp, og samtidig er han altid villig til at give noget til fællesskabet og holdet, han spiller på. Det ville vi gerne belønne, når nu chancen bød sig, men når det er sagt, så var det udelukkende en oplevelsestur og ikke noget med at ulvetrøjen skal udskiftes med den røde Liverpool-trøje, slår Flemming Broe fast.

Læs mere om besøget. KLIK HER.