22.02.2014, 21:30 | Af: Administrator

Sviatchenko skuffet over pointløs premiere

Forsvarsspilleren ærgrer sig over, at holdet ikke var mere kynisk i aftenens opgør mod OB.

FC Midtjylland formåede i største delen af forårets første superligakamp at holde OB fra chancer, men alligevel måtte ulvene sætte sig i holdbussen med et nederlag på 2-1 pakket ned i sportstaskerne.

- Vi gør det hæderligt, men vi er for ubeslutsomme i nogle afgørende faser, og så ligger bolden to gange i målet i vores ende. Vi har nogle chancer, vi skal putte ind, og vi gør det okay, men det glemmer man, når man står med et nederlag, siger en skuffet Erik Sviatchenko.

Han kunne ellers sammen med resten af holdet gå til pause med en frisk scoring i hokummelsen, da Morten 'Duncan' Rasmussen hamrede sin tiende sæsonscoring i mål kort før tid. Og i anden halvleg var det gæsterne, der i langt største dele af kampe styrede slagets gang på græstæppet i Odense. Men overtidscoringen ødelagde det, der længe lignede et midtjysk point i premierekampen. 

- Det er lidt en ubrugelig følelse, man står med. Vi har arbejdet op mod den her kamp, og vi kæmper godt og har langt hen ad vejen fortjent tre point, men så kaster vi det bare på jorden. Vi skal være mere kyniske. Det var ikke modent nok.

På næste søndag venter en ny udfordring for ulvene, når F.C. København venter i Parken.