25.02.2014, 13:47 | Af: Administrator

Tre ulve med mod England

Juelsgård, Lössl og Duncan er alle udtaget til landskampen mod England på Wembley på onsdag om en uge.

Landstræner Morten Olsen har netop udtaget sin trup til landskampen mod England i næste uge. Og her har landstræneren fundet plads til tre FC Midtjylland-spillere.

Således var både Jonas Lössl, Jesper Lindorff Juelsgård og Morten 'Duncan' Rasmussen på listen over de spillere, som får fornøjelsen af at møde England på Wembley onsdag den 5. marts. I alt har landstræneren udtaget 11 spillere fra Superligaen.

Jesper Juelsgård var også udtaget til den seneste landskamp, som var på MCH Arena mod Norge, men dengang kom venstrebacken, der står noteret for en landskamp, ikke på banen. Til den lejlighed var også Morten 'Duncan' Rasmussen udtaget, men han måtte melde afbud med en skade.

Også Jonas Lössl, der i 2010 blev kåret til Årets U21-talent, var inde omkring holdet mod Norge, da han blev indkaldt som reserve i tilfælde af en skade. Dengang blev dog ikke brug for FCM-keeperen, men det kan der til gengæld blive om en uge, når de danske drenge møder England i årets første testkamp. Den 25-årige keeper står noteret for en ligalandsholdskamp, men har fortsat din debut på det danske A-landshold til gode.

Se hele landsholdstruppen her som også tæller de tidligere FC Midtjylland-spillere Danny Olsen og Simon Kjær.