17.02.2014, 18:33 | Af: Administrator

Truende nederlag vendt til sejr mod Skive

Ulvene var nede med to mål, men kom stærkt igen og vandt 4-2 i mandagens træningskamp

Et FCM-mandskab bestående af akademispillere og spillere, der ikke fik fuld tid i generalprøven i Randers, fik deres sag for i mandagens træningskamp mod Skive.

Topholdet fra 2. Division Vest var kommet for at byde hjemmeholdet op til dans på Wunderelf Arena, og lagde i første halvleg et hårdt pres, som Ulvene havde svært ved at spille sig ud af.

Efter tolv minutter blev skibonitterne belønnet for deres gå-på-mod, da de bragte sig foran på et skud fra ca. 20 meters afstand, efter at de lidt for let havde spillet sig igennem centralt.

Efter 37 minutter blev føringen yderligere udbygget, da FCM forsvaret ikke fik lukket ned for en friløber. Anders Hostrup demonstrerede hvorfor, han er topscorer i 2. Division Vest med en klinisk scoring.

FCM var dog ikke mere rystet, end at de umiddelbart efter fik skruet et godt angreb sammen, hvor godt kombinationsspil mellem Tim Janssen og Java, endte med at sidstnævnte blev nedlagt i målfeltet. Sly omsatte det efterfølgende straffespark til scoring.

Sly som otter gav gevinst
Til trods for reduceringen, var det Skive, der kunne være mest tilfreds med de første 45 minutter, og trænerteamet reagerede ved at ryste posen. Paul Onuachu afløste Frank Kristensen i FCM-angrebet, mens Simon Sterring kom ind i stedet for Sigurd Schøndorf.

Samtidig blev Sylvester Igboun flyttet fra kanten til otter-positionen og den rokade havde en stabiliserende indflydelse på Ulvenes spil:

- Vi har det svært i første halvleg. Skive er et fysisk stærkt hold, og vi får ikke ro på vores spil. Det bliver langt bedre efter pausen, og vi får ædt os ind i opgøret, berettede Lars Friis.

Med et sidste-minuts mål sørgede Paul Onuachu for at søndagens testkamp mod Randers endte 2-2, og han skulle blot bruge ni minutter på banen for at gentage bedriften mod Skive. Ligesom sidst var optakten et hjørnespark - denne gang fra Frederik Møller - og så kunne den garderhøje nigerianer uden større besvær stige op og heade bolden i nettet.

Paul var dog ikke færdig med at gøre sig bemærket, og et kvarter senere brugte han fødderne til at bringe FCM i front. Frederik Møller modtog en aflevering fra Sly, og sendte fra baglinjen bolden ind i feltet, hvor Paul fik vendt rundt og sparket kuglen i kassen.

Med et kvarter tilbage på stadionuret var det så Ramjavakar Yogathas tur til at komme på tavlen. Rasmus Lauritsen slog et indlæg ind i feltet, som Paul headede videre, før Java flot first-timede bolden i nettet. 4-2, og trods yderligere et par gode FCM-muligheder, blev det også kampens resultat.

- Vi møder et godt fodboldhold i Skive, og i første halvleg har de os på krogen. Heldigvis får vi rettet tingene i pausen, og i anden halvleg får vi skabt en stribe gode angreb, der munder ud i tre scoringer. Det var en god test, hvor vi blev matchet på højt niveau, så der er fuld tilfredshed fra os i trænerstaben, erklærede Lars Friis efter kampen.

FC Midtjylland II - Skive IK 4-2 (1-2)
12' 0-1 Jesper Henriksen, Skive
37' 0-2 Anders Hostrup, Skive
39' 1-2 Sylvester Igboun (str.)
54' 2-2 Paul Onuachu (assist Frederik Møller)
68' 3-2 Paul Onuachu (assist Frederik Møller)
74' 4-2 Ramjavakar Yogathas (assist Paul Onuachu)

Opstilling FCM: Rasmus Bach - Frederik Møller, Francis Dickoh, Malte Kiilerich Hansen, Rasmus Lauritsen - Gloire Rutikanga, Ramjavakar Yogathas (80' David), Sigurd Schøndorf (46' Simon Sterring), Tim Janssen, Frank Kristensen (46' Paul Onuachu), Sylvester Igboun

Ikke benyttet: Michael Ravn, Rasmus Nicolaisen, Jeppe Solgaard