21.02.2014, 16:02 | Af: Administrator

Truppen mod OB

Izunna Uzochukwu scorede et flot mål senest ulvene var på besøg i Odense, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Om 24 timer går det igen løs for ulvene i Superligaen. Første udfordring i et spændende efterår er OB, der begynder forårssæsonen på en syvendeplads efter et fem sejre og syv uafgjort i efteråret.

- Det bliver dejligt at komme ud og spille om point igen, og vi er klar. Der er en god harmoni i truppen. Vi hviler godt i os selv, og vi føler os trygge ved det koncept, vi har, fortæller cheftræner Glen Riddersholm.

LÆS OGSÅ: Ta' med til Odense

- Optimismen spirer i truppen efter et flot efterår og en opstart, hvor vi har haft tid til at arbejde med tingene og videreudvikle i detaljen. Nu skal vi så se, om den gode fornemmelse, vi har, kan omsættes til godt spil i det her spændende forår, siger Riddersholm, der ser frem til opgøret på Trefor Park.

- Det er altid tætte opgør i Odense, og OB er et stærkt hold. Når man kigger på den trup, de har udtaget, er der dygtige spillere, som ikke engang er med. Det vidner om en trup med rigtig stor kvalitet. Det er et hold, der set over en længere periode ikke har fået helt det ud af det, som potentialet retfærdiggøre, men de er i en fase, hvor de har haft en lang vinterpause til at arbejde med tingene, så jeg forventer et godt struktureret OB-hold, som både kollektivt og individuelt har noget at byde ind med. Som altid har vi respekt for modstanderen og er forberedt på dem, men den primære fokus er på os selv og de ting, vi skal holde fokus på for at få sejren med hjem til Midtjylland.

LÆS OGSÅ: Duncan: Det hårde arbejde skal fortsættes

Og en af de ingredienser, der fylder meget i opskriften på at få tre point med hjem til Heden, er hårdt arbejdet fra hele holdet.

- Vi ved, at forudsætningen for succes i FC Midtjylland er, at vi arbejder knaldhårdt sammen, at kollektivet fungerer, og at den defensive base er på plads. Når spillerne arbejder hårdt sammen, ved vi, at mulighederne for point er størst. Det er en del af den plan, der skal lykkes i Odense, hvis vi skal have sejren med hjem, siger Riddersholm.

Holdet må dog undvære en række spillere til opgøret i Odense, da Eyjolfur Hedinsson, Petter Andersson, Kolja Afriyie, Marco Larsen, Oliver Korch er ude med skader, mens Sonni Nattestad først er på vej tilbage fra en skade, og Oluwafemi Ajilore endnu mangler det sidste for at være klar til Superligaen. Derudover må trænerteamet se bort fra Sylvester Igboun, der afsoner karantæne i forårets første to kampe efter sit røde kort mod AGF i efterårets sidste kamp.

LÆS OGSÅ: Spilforslag: Ulvenes defensiv står stærkt

- Uanset, at vi har nogle udfordringer på skadesfronten, så kender spillerne deres roller på holdet, og selv om der kan være forskel fra den ene til den anden, så står vi med en god fornemmelse. Vi er i balance såvel på som uden for banen, og vi ved, hvad vi skal, siger cheftræneren, der også fortæller, at ulvene er klar til at angribe foråret, hvor det handler om at tage en kamp ad gangen.

Og første kamp er altså mod OB. Det opgør har kick-off lørdag klokken 17.00 på Trefor Park i Odense.

Truppen mod OB
1. Jonas Lössl
2. Santiago Villafane
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jakob Poulsen
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
14. Jakob Haugaard
18. Erik Sviatchenko
20. Francis Dickoh
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
29. Jonas Gemmer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu