08.02.2014, 15:57 | Af: Administrator

U19 oppede sig efter pausen

Java blev matchvinder i 1-0 sejren over Næsby

Ligesom det var tilfældet hos U17 måtte FCM U19 undvære et håndfuld spillere, der er med superligaholdet på træningslejr i Portugal.

Det satte sit præg på første halvleg af træningskampen mod Næsby, der til dagligt spiller i U19 Divisionen. Den indbyrdes afstemning haltede, og det resulterede i mange boldtab i en noget rodet forestilling.

De chancer, der var var, fordelte sig ligeligt mellem de to mandskaber, og det var ganske retvisende at stillingen fortsat var uafgjort midtvejs i kampen.

- Vi får taget en god snak om tingene i pausen, og kommer langt bedre ud til anden halvleg. Vi er langt mere rolige på bolden, kommer til at styre opgøret, og skaber en række store chancer, berettede Kenneth Andersen.

En af mulighederne blev omsat til scoring ved Java. Angriberen udnyttede flot forarbejde af Mark Borup fra IFS, og det skulle vise sig at række til sejren.

FCM U19 spiller næste træningskamp onsdag d. 19/2 kl. 19.45 på Wunderelf Arena, hvor lokalrivalerne fra VFF kommer på besøg.

FC Midtjylland U19 - Næsby U19 1-0
66' 1-0 Ramjavakar Yogathas

Opstilling: Michael Ravn - Rasmus Nissen [U17] (46' Mikkel Adamsen), Rasmus Lauritsen, Rasmus Nicolaisen [U17], Jeppe Solgaard - Alexander Nicolajsen [U17], Ramjavakar Yogathas, Olajide Samuel Owolabi - David, Jákup Thomsen [U17] (60' Mark Borup [IFS]), Anders Lund (80' Anders Hagelskjær [U17])