17.02.2014, 11:04 | Af: Administrator

Ulvene tester mod Skive

FC Midtjylland spiller klokken 16.00 træningskamp mod topholdet i 2. division vest.

I går spillede FC Midtjylland 2-2 mod Randers FC, og i dag får de spillere, som ikke kom i kamp i går - eller som ikke fik fuld tid - så mulighed for at teste formen af, når Skive, der topper 2. division vest, kommer på besøg på Wunderelf Arena i Ikast.

Det betyder, at ulvene stiller med en trup bestående af både spillere fra førsteholdstruppen og akademispillere. Opgøret sparkes i gang i dag klokken 16.00 på Wunderelf Arena, og trænerteamet har udtaget følgende trup til opgøret.

Truppen mod Skive
Rasmus Bach
Michael Ravn
Frederik Møller
Malte Kiilerich Hansen
Francis Dickoh
Sigurd Schøndorf
Gloire Rutikanga
Sylvester Igboun
Ramjavakar Yogathas
Tim Janssen
Frank Kristensen
Paul Onuachu
David
Rasmus Nicolaisen
Jeppe Solgaard
Simon Sterring
Rasmus Lauritsen