10.02.2014, 00:24 | Af: Administrator

Ung ulv debuterede på landsholdet

Malte Kiilerich spillede lørdag eftermiddag sin første kamp i rødt og hvidt, da han startede på banen i opgøret mellem det danske og norske U19-landshold.

Det danske U19-landshold deltager for tiden i en træningsturnering i spanske La Manga. Med i truppen er akademispilleren Malte Kiilerich Hansen, som på det seneste har deltaget i en række træningskampe med FC Midtjyllands førstehold.

U19-landsholdet skal i løbet af træningslejren spille tre træningskampe. Den første blev spillet torsdag eftermiddag, hvor det blev til et nederlag på 3-0 til Portugal. Malte Kiilerich så hele kampen fra bænken. Til gengæld var den unge forsvarsspiller blandt U19-landstræner Bent Christensens elleve udvalgte, da Danmark lørdag eftermiddag skulle rejse sig imod Norge.

Malte Kiilerich Hansen havde inden turen endnu ikke repræsenteret landholdet, hvorfor den unge ulv med startpladsen kunne glæde sig over sin første kamp i den rødhvide trøje.

Norge viste sig imidlertid at være en stor mundfuld. Danmark kom godt ud til begge halvlege, men nordmændene var i sidste ende for stærke og kunne efter 90 minutters spil trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en sejr på 2-0. Et resultat, som ikke vækker begejstring hos den danske U19-landstræner, Bent Christensen.

- Vi starter fint, men efter en god start begynder det at knibe med selv de mest simple tekniske ting. Vi får en skidt boldomgang og bliver stressede, så vi træffer nogle forkerte valg. Vi bliver for hektiske i spillet og formår ikke at få sat spillet. Og når selv simple afleveringer kikser, så bliver det meget vanskeligt at skabe chancer. Vi må bare sige, at alt i alt var det en meget skidt kamp fra vores side og at vi må steppe op til den næste!, lyder det fra landstræneren til DBU.dk.

Kiilerich og resten af U19-landsholdet får mulighed for at revanchere de to nederlag allerede mandag klokken 13.00. Her gælder det tredje og sidste træningskamp mod Polen, inden kursen tirsdag atter sættes mod Danmarks køligere breddegrader.