28.03.2014, 11:19 | Af: Administrator

Akademispillere med for det danske futurelandshold

Sebastian Hairing Lodalh fik debut for det danske U16-futurelandshold i sejren over Belgien, mens Mads Olsen blev skiftet ind i sejren.

Det danske futurelandshold var torsdag klar til en ny mod Belgien, som var en opfølgning på kampen for to dage siden, hvor belgierne trods et flot dansk comeback vandt med 3-2.

I det opgør var der debut til FC Midtjyllands unge midtbanespiller Mads Olsen, og i torsdagens opgør var der så en ny debut til en ung ulv. Sebastian Hairing Lodahl, der har fået sin fodboldopdragelse i KLG, havde nemlig kæmpet sig til en startplads i opgøret mod de belgiske talenter.

LÆS OGSÅ: Optakter: Talenterne møder FC Nordsjælland

Og de danske talenter fik taget revanche for tirsdagens nederlag, da Mathias Høst sendte danskerne i front efter en god time. Tre minutter efter afløste FC Midtjyllands Mads Olsen den danske målscorer, og i en lige kamp fightede hjemmeholdet sejren hjem, og det var derfor en positiv landstræner, der efter kampen kunne gøre status på landsholdssamlingen.

- Det har været en super oplevelse for os at se, at de forsigtige drenge, som mødte ind mandag, udviklede sig eksplosivt i forhold til at komme ud af skallen. Vi sender langt mere modne, selvsikre og åbne drenge hjem til klubberne med to internationale kampe i rygsækken. Præstationen i kamp to levede op til den første kamp, og vi så igen mange fine individuelle spillerpræstationer på højt niveau og en vilje til at sejre, siger landstræner Per Holm.

Se det danske sejrsmål på Facebookside for ungdomslandsholdene her