18.03.2014, 12:07 | Af: Administrator

Alle Tiders Ulveflok - angreb og træner

STEM HER: FC Midtjylland markerer 100 året for den bedste danske fodboldrække ved at hylde klubbens legender og kåre Alle Tiders Ulveflok. De to næste dage kan du vælge angrebet og cheftræneren på Alle Tiders Ulveflok.

Gennem de senest 15 år har FC Midtjyllands spillere givet os uforglemmelige øjeblikke, der gør, at vi husker dem og deres meritter – men hvordan vil Alle Tiders Ulveflok se ud? De kommende dage kan du vælge angrebet og cheftræneren på Alle Tiders Ulveflok.

Er det Farlige Frank, der med sine 133 scoringer for ulvene, skal have en plads i front, eller hvad med Mohammed Zidan, der driblede sig ind i alle midtjyske hjerter. Men hvad med målfarlige herrer som Pimpong, Skoubo, Bak Jensen, Sørensen og Duncan?

Og hvem skal stå i spidsen for Alle Tiders Ulveflok. Valget står mellem Ove Pedersen, Erik Rasmussen og Glen Riddersholm. Det er svære valg. Men der er ingen vej uden om. Det svære valg skal træffes.

STEM PÅ ANGREBET OG CHEFTRÆNEREN TIL ALLE TIDERS ULVEFLOK >>

I forbindelse med hjemmekampen den 22. marts mod FC Nordsjælland skal Alle Tiders Ulveflok nemlig kåres. Og det er dig, der bestemmer, hvem der skal med. Det er nemlig klubbens fans, der via en afstemning afgør, hvem der skal hyldes på MCH Arena.

Anledningen er, at den bedste danske fodboldrække fylder 100 år, og i Midtjylland er det en god lejlighed til at hylde klubbens rødder og legender.

LÆS OGSÅ: Vind VIP-billetter & mød legenderne

For på trods af en relativ kort historie har der været mange store øjeblikke at fejre siden etableringen i 1999. Og mange markante profiler har spillet med FCM-logoet på brystet.. Og det er dem - de mange spillere, som har været med til at bidrage til det, klubben er i dag - vi fejrer til kampen mod FC Nordsjælland.

FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND LØRDAG D. 22/3 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>