16.03.2014, 19:35 | Af: Administrator

Bak: Skaber nok til point

Anfører Kristian Bak ærgrer sig over, at holdet ikke kunne give de mange medrejsende fans en sejr som tak for den stærke opbakning.

Det blev en hjemmesejr på 1-0 til AaB i aftenens topkamp efter Kasper Risgårds scoring efter 29 minutter afgjorde slagets gang. Selv om FC Midtjylland pressede på for en udligning, så lykkedes det ikke, selv om der ved et par lejligheder var optræk til det.

- I starten har vi dem, hvor vi gerne vil have dem, men så får de et par chancer og overtager spillet i første halvleg, fordi vi kommer for langt ned at stå. Det er ærgerligt, fordi vi ryster dem i starten, siger anfører Kristian Bach Bak.

- Jeg synes jo, det er os, der fra start til slut har chancerne og de bedste angreb i anden halvleg, selv om vi ikke spiller op til vores bedste med bolden. Vi kommer ikke frem til de helt store chancer, men vi skaber alligevel nok til at score et mål, og det er ærgerligt, vi ikke får et point med herfra.

Med aftenens sejr rykker AaB tættere på FC Midtjylland, hvor blot to point nu skiller de to duellanter.

- Det betyder, at det helt tæt og åben. For spændingen er det godt. Havde vi vundet i dag, havde vi været langt foran, nu bliver det spændende til sidste runde. Jeg havde håbet, vi kunne være taget herfra med et kæmpe forspring, men vi må bare ud og vinde nogle flere kampe, siger anføreren.

Og uden for banen gjorde holdets medrejsende fans sit for at synge drengene til sejr. Det kunne mærkes på grønsværen, fortæller kaptajnen.

- Det var helt fantastisk. De er virkelig mødt talstærkt op i denne sæson, og det mærker vi. Jeg er ked af, at vi ikke kunne give dem det, de gerne ville have. Men fortsætter den opbakning, så kommer vi hvert fald til at få mange flere point, siger Kristian Bach Bak.

Næste gang ulvene skal i aktion er på lørdag, når de hjemme på MCH Arena tager imod FC Nordsjælland. Det opgør har kick-off klokken 17.00.