22.03.2014, 22:24 | Af: Administrator

Banggaard: Skal have hjertet med igen

FCM-spillerne savnede gnisten mod FC Nordsjælland, mener Patrick Banggaard.

FC Midtjylland tabte lørdag med 0-1 hjemme mod FC Nordsjælland i en kamp, hvor midtjyderne langt fra lignede det hold, der ellers i store dele af sæsonen har spillet både seværdig og effektiv fodbold.

Hjemmeholdets spillere levede mere for dem selv end for holdet i nederlaget, mener Patrick Banggaard.

- Jeg synes egentlig, at vi får lagt et godt pres på dem, men det er som om, at det bliver lidt for individuelt i dag. Vi spiller lidt for os selv, uden at det er holdet, vi kæmper for, siger den 19-årige midtstopper.

Nu venter godt en uges pause, før midtjyderne gæster Randers FC. Og den uges pause skal bruges på at finde tændingen igen, mener Banggaard.

- Vi skal have gejsten tilbage igen, og vi skal have hjertet med igen. Det var dét, der gjorde os rigtig gode i starten, og det skal vi have fundet frem igen, lyder det fra Patrick Banggaard, der blev kåret til bedste FCM'er mod FC Nordsjælland.

<< KLIK HER for at se hele interviewet med Patrick Banggaard >>