07.03.2014, 21:32 | Af: Administrator

Cheftræner i svært dilemma

Hvad stiller man op i rollen som cheftræner, når sønnens konfirmation direkte kolliderer med en af sæsonens vigtigste kampe?

Glen Riddersholms nærmeste familie har vænnet sig til, at han gang på gang må sige nej til deltagelse i diverse arrangementer, fordi der lige kommer en fodboldkamp på tværs. Men hvad stiller man op i rollen som cheftræner, når sønnens konfirmation direkte kolliderer med en af sæsonens vigtigste kampe?

Det er ikke så nemt, fastslår Glen Riddersholm i et åbenhjertigt interview med journalist på Midtjyske Medier, Henrik H. Breum.

Sagen er den, at cheftrænerens søn, 13-årige Mathias, skal konfirmeres søndag den 11. maj - en dato, der i FCM-regi indrammer et af årets absolutte højdepunkter, når FC København gæster MCH Arena i næstsidste spillerunde i Superligaen. Kampen kan blive afgørende for, om det bliver Glen Riddersholm eller Ståle Solbakken, der kysser DM-pokalen.

Det er et enormt dilemma for mig at stå i som menneske - det er ikke noget rart valg, siger Glen Riddersholm i interviewet.

Cheftræneren har vendt problematikken med ledelsen i FC Midtjylland og naturligvis også med familien - og har fundet frem til et kompromis, der giver plads til både fest og fodbold.

Læs det eksklusive interview i Dagbladet Holstebro eller på deres hjemmeside her.