14.03.2014, 08:07 | Af: Administrator

FCM Akademi Camp 2014

På FC Midtjyllands Akademi Camp får du muligheden for udleve drømmen som professionel fodboldspiller i en uge.

Lev en hel uge på FC Midtjyllands fodboldakademi og kom helt tæt på den professionelle fodboldtilværelse. Det får spillere for årgang 00, 01, 02 og 03 muligheden for på FCM Akademi Camp, som foregår i ugerne 28 og 29.

Foruden en sjov uge i selskab med jævnaldrende får deltagerne en unik mulighed for at blive bedre fodboldspillere, da der trænes af de højtuddannede trænere fra FC Midtjyllands fodboldakademi.

På FCM Akademi Camp trænes der teknisk fodbold på højt niveau i tråd med den spillestil, som FC Midtjylland står for i alle rækker. Deltagerne får en uge, hvor bolden og menneskene er i centrum kombineret med mange sjove fritidsaktiviteter
Går du med drømmen om at blive en del af FC Midtjyllands succesrige Akademi, så har du i disse uger mulighed for at vise, hvad du kan og samtidig prøve dine færdigheder af med mange andre dygtige fodboldspillere. Det bliver med sikkerhed en uge, som vil udvikle dig både personligt og sportsligt.

Læs mere om FCM Akademi Camp HER.