31.03.2014, 22:49 | Af: Administrator

FCM Fodboldskole fik flot begyndelse

Mandag aften var drengene fra årgang 2001 fra FCM Klubsamarbejdets område 1 og 2 til indledende udtagelse på FCM Fodboldskole, der igen i år præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen.

Endelig kom dagen, hvor det var tid til at skyde FCM Fodboldskole anno 2014 i gang og både for drengene fra årgang 2001 i FCM Klubsamarbejdets område 1 og -2´ vedkommende, var det meget fine rammer, som ventede dem i henholdsvis Sundby Thy IK og Harboøre IF, der er værter for hver sin FCM Fodboldskole dette forår.

Drengene var mødt topmotiverede op og det var derfor heller ikke verdens letteste sag efterfølgende at skulle udvælge, hvilke spillere som efterfølgende skal fortsætte med at deltage på FCM Fodboldskolen i de respektive områder.

Se hvilke spillere fra område 1, som blev udvalgt til videre deltagelse - KLIK HER.


Se hvilke spillere fra område 2, som blev udvalgt til videre deltagelse - KLIK HER.