15.03.2014, 10:35 | Af: Administrator

FCM TV: Lössl glæder sig til topkamp

FCM-keeperen jagter sit ottende clean sheet i sæsonen søndag eftermiddag i Aalborg.

Der står topkamp på fodboldmenuen i Aalborg søndag eftermiddag, når AaB tager imod FC Midtjylland på Nordjyske Arena. Og hjemme i vante omgivelser har AaB været stærke. Således er Kent Nielsens mandskab ubesejret i de seneste 15 superligakampe på hjemmebane.

Det gør holdet fra Nordjylland til sæsonens næstbedste hjemmehold med 23 point i 11 kampe. Den præstation overgås af kun FC Midtjylland, der har hentet et enkelt point mere. Og aalborgensernes mange flotte præstationer i denne sæson aftvinger midtjysk respekt forud for topkampen. 

SE HELE INTERVIEWET MED LÖSSL PÅ FCM TV HER >>

- Vi skal forberede os på de individualister, de har, som virkelig skinner lige nu. Vi skal finde de samme redskaber frem, som vi altid gør. Vi skal holde os til vores aftaler, og så skal vi spille med stor power, passion og glæde, siger Jonas Lössl til FCM TV.

Og netop Lössl kan få en travl dag på kontoret søndag eftermiddag. AaB har nemlig vist forrygende målform i de seneste kampe, og er Superligaens næstmest scorende. Ulvene har dog scoret et mål mere end de nordjyske værter, så dermed kan det ligne et underholdende topopgør søndag eftermiddag.

Hjemmeholdet har scoret 12 mål i se seneste fire kampe, mens FC Midtjylland-defensiven, som er ligaens stærkeste med kun 19 mål imod, blot har tilladt to scoringer mod sig i de seneste fire kampe. Og med foreløbig syv clean sheets i Superligaen i denne sæson er Jonas Lössl den keeper, som har holdt buret rent flest gange i sæsonen.

- Forhåbentlig trækker vi det længste strå i den duel. Jeg synes, at vores defensiv ser stærkere ud end deres offensiv. Jeg glæder mig til at komme op og forsvare målet sammen med drengene, siger Lössl til FCM TV.

Der er kick off på Nordjyske Arena søndag klokken 17.00.