30.03.2014, 16:56 | Af: Administrator

FCM TV: Riddersholm: Kollektivet sejrede

FCM TV fangede en tilfreds cheftræner efter 3-0-sejren over Randers FC.

En sejr til kollektivet. Sådan beskriver cheftræner Glen Riddersholm eftermiddagens sejr i Randers.

- Vi var ikke kommet til Randers for at underholde. Vi skulle spille kynisk solidt fodbold, hvor vi havde en god defensiv, og det må man sige, vi havde. Randers kreerede vel ikke en reel målchance, siger cheftræner Glen Riddersholm til FCM TV.

- Kollektivet sejrede i dag, og det er det kollektiv, der skal løfte det her hold, siger cheftræneren, der glædede sig over flere gode præstationer på grønsværen og ikke mindst på tilskuerpladserne, hvor han opfordrer fansene til at levere samme stærke indsats om en uge til topkampen mod AaB.

Se hele indslaget med Glen RiddersholmFCM TV her.