21.03.2014, 23:42 | Af: Administrator

FCM TV: Rømer har grebet chancen

André Rømer har i forårets første fire kampe kæmpet sig til en plads i start-11.

26 kampe står André Rømer noteret for i FC Midtjylland. I foråret har den 20-årige tidligere akademispiller har fundet vej til startopstillingen i alle fire kampe, hvor det er blevet til knap 300 superligaminutter til Rømer.

Selv om André Rømer i sine ungdomsår primært har spillet midtbane, så var det faktisk på højre back, at han fik sit gennembrud i FC Midtjylland, da han med succes vikarierede for en skadet Kristian Bach Bak i forrige sæson, indtil Rømer selv blev ramt af en skade.

FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND LØRDAG D. 22/3 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Allrounderen ser dog primært sig selv som midtbanespiller, fortæller han til FCM TV. Se hele indslaget med André RømerFCM TV her.