12.03.2014, 12:32 | Af: Administrator

FCM'ere hædret på rådhuset

FC Midtjylland var flot repræsenteret, da Herning Byråd uddelte hæderspriser for gode idrætspræstationer i 2013.

Fem FCM'ere - to fodboldspillere og tre håndboldspillere - var tirsdag aften en tur forbi rådhuset i Herning, hvor de modtog en erkendtlighed for deres gode idrætspræstationer i 2013.

Fra fodbold var det Morten 'Duncan' Rasmussen og Jesper Juelsgård for deres optræden på det danske landshold, mens også Sonni Nattestad, der sidste år fik debut på det færøske A-landshold, var inviteret, men desværre forhindret i at møde op.

Også FCM Håndbold var flot repræsenteret hædersoverrækkelsen på Herning Rådhus. U18-målvogter Stephanie Rasmussen modtog hæder for at være en del af det danske ungdomslandshold, der hentede guld ved ungdoms OL. Derudover var Lærke Møller repræsentant for alle FCM Håndbolds danmarksmestre, mens  Trine Østergaard repræsenterede hunulvenes danske landsholdsspillere, der var med til at vinde bronzemedaljer ved VM i december.