13.03.2014, 12:14 | Af: Administrator

Fire heldige efterskoleelever fik unik VIP-oplevelse

Det var en stor oplevelse for de 1000 efterskolerne, som Faxe Kondi havde inviteret til bold, men især for fire elever blev aftenen uforglemmelig.

Da FC Midtjylland mandag aften tog imod SønderjyskE på MCH Arena var det med 1000 efterskoleelever fra store dele af Jylland på lægterne.

Og for fire af eleverne blev det en helt særlig oplevelse. De blev nemlig udvalgt til at se kampen fra MCH Arenas bedste pladser - nemlig fra Faxe Kondi VIP-pladserne helt oppe under taget.

- Det har været absolut fantastisk - lidt en once-in-a-lifetime opportunity at opleve kampen fra en helt anden vinkel af, siger Rasmus Eltong Frederiksen fra Hellebjerg Efterskole.

Hans kammerat fra efterskolen Jakob Vestergaard er hurtig til at følge op.

- Det er første gang, jeg er inde at se FC Midtjylland, og så får jeg lov til at spise og drikke gratis og opleve disse luksuøse forhold. Det fuldstændig fantastisk, siger Jakob Vestergaard, der kunne berette om efterskolekammerater, som var grønne af misundelse.

Drengene havde under kampen selskab af to piger fra Nøvlingskov Efterskole, og selskabet kunne hvert fald blive enige om én ting. Faxe Kondi VIP var fantastisk oplevelse.

Også FC Midtjylland har masser at glæde sig over - mange af efterskoleeleverne erklærede sig nemlig som FC Midtjylland-fans efter oplevelsen.

Efterskolerne dystede også om ti kasser Faxe Kondi, og her var det Design- og Idrætsefterskolen Skamling Efterskole, der løb med den flotte præmie fra Faxe Kondi.

FC Midtjylland har tidligere haft succes med at lave aktiviteter for efterskoler, og det er noget, som klubben fortsat vil arbejde på i fremtiden.