24.03.2014, 11:53 | Af: Administrator

Fire ulve udtaget til U16-landsholdet

Fire FCM-talenter er udtaget til U16-landsholdets træningssamling i næste måned.

Der er masser af ulve med, når det danske U16-landshold mødes til træningssamling i Tilst ved Aarhus den 1. og 2. april.

U16-landstræner Per Holm har således udtaget fire akademispillere i skikkelse af målmanden Oliver Ottesen, forsvarsspilleren Malte Jürgensen og de to midtbanespillere Nikolaj Kirk og Mads Vang. Dermed er FC Midtjylland sammen med Brøndby IF den klub, der har flest spillere med i landsholdstruppen.

Det er første gang, at Oliver Ottesen og Malte Jürgensen udtages til U16-landsholdet. Nikolaj Kirk og Mads Vang fik derimod deres landsholdsdebut i februar måned. Her deltog U16-landsholdet i en stærkt besat ungdomsturnering i England, hvor modstanderne var ingen ringere end Spanien, England og Belgien.

Nikolaj Kirk, som har en fortid i FCM-samarbejdsklubberne Grønbjerg IF og Spjald IF, spillede ved den lejlighed alle tre kampe, mens Mads Vang, der har en fortid i FCM-samarbejdsklubberne Thyborøn IF og Lemvig GF, fik spilletid i to kampe.

Den kommende træningssamling var oprindeligt planlagt som en optakt til en træningsturnering i Ukraine i slutningen af april. DBU har imidlertid aflyst turen grundet den usikre situation i landet. Der arbejdes på at finde en anden løsning i stedet, således de unge talenter alligevel kan komme i kamp.

Foto: Jacob Poul Skoubo