19.03.2014, 14:08 | Af: Administrator

Gemmer debuterede i dansk U19-sejr

Jonas Gemmer fik debut på U19-landsholdet, da han fik knap en halv time i 2-1-sejren over Montenegro.

Det danske U19-landshold krydsede tirsdag klinger med Montenegros ditto. Og det blev en kamp, hvor det danske hold fra start sad på kampen og også kom foran efter en god halv time ved Andrew Hjulsager.

2-0 blev det efter en god times spil, da Emiliano Marcondes lavede et fint bandepas med Jeppe Brich og sikkert  scorede. Derefter fulgte total dansk dominans og først i overtiden fik Montenegro lidt luft, da de fik tilkendt et straffe, men tættere på kom de ikke.

FC Midtjyllands talentfulde midtbanespiller Jonas Gemmer blev sendt ind til sin U19-landsholdsdebut efter 67 minutter, og han leverede et fint indhop. Han gik fra start godt med i spillet og havde masser af boldberøringer og fik nogle af de kvaliteter, der har givet ham to superligakampe i denne sæson.

- De spillere, der kom ind, gjorde det fornemt, og jeg er også tilfreds med, at vi holder dem fra chancer i stort set hele kampen. Vi vinder fuldt fortjent og var over hele kampen klart det bedste hold. Det er dejligt mod en anden Eliterundedeltager, siger landstræner Bent Christensen til dbu.dk.

På torsdag mødes holdene igen, og der er kick-off klokken 15:00.