17.03.2014, 12:06 | Af: Administrator

Gemmer udtaget til U19-landsholdet

Jonas Gemmer kan få debut på det danse U19-landsholdet, som tirsdag og torsdag møder Montenegro på udebane.

Da det danske U19-landshold i dag satte kursen mod Titograd i Montenegro var det med FC Midtjyllands Jonas Gemmer om bord på flyet. Midtbanetalentet er nemlig med i den trup, som landstræner Bent Christinsen har udtaget til to opgør mod Montenegro.

Tirsdag og torsdag møder de danske talenter Montenegro som forberedelse til de tre EM-kvalifikationskampe, som venter i slutningen af maj og begyndelsen af juni, hvor Danmark møder Spanien, Tyskland og Litauen.

Jonas Gemmer, der er en af blot to årgang 96’er på U19-landsholdet, som ellers udelukkende består af spillere fra årgang 95, er noteret for 18 ungdomslandskampe, men kan få debut for U19-landsholdet tirsdag eftermiddag, hvis det bliver til spilletid i testkampen.