28.03.2014, 10:55 | Af: Administrator

Hør Sviatchenko i Bold i Bunkeren

Erik Sviatchenko var i går gæst i radioprogrammet Bold i Bunkeren, som bliver sendt på Journalisthøjskolens radiokanal Genlüd.

Temaet var Erik Sviatchenkos gennembrud med fokus på den alvorlige korsbåndskade, han pådrog sig i foråret 2011, men programmet kommer også ind på fremtiden og Sviatchenkos alternative sider som person og fodboldspiller.

Hvor meget tilbød Karpaty Lviv, da han var tæt på at skifte til dem, hvorfor brander han sig selv, og hvordan har en ung ulv det, når han kigger ned på ulvelogoet, lige inden han bliver skiftet ind til sin superligadebut? Det og meget andet svarer FCM-profilen åbent og ærligt på i programmet, som du kan finde podcasten på her,

Bold i Bunkeren laver ugentligt en times radio om et fodboldemne eller -person. Du kan holde dig opdateret på deres facebookside, som du finder her.