30.03.2014, 15:05 | Af: Administrator

Janssen headede ulvene i gang i Randers

TIm Janssen scorede sit første sæson mål, mens indskiftede Pione Sisto med et mål og en assist satte tingene på plads i 3-0-sejren over Randers FC.

Egentlig skulle Tim Janssen slet ikke have været med fra start, men da Morten 'Duncan' Rasmussen ikke bestod testen inden kamp, blev det i stedet hollænderen, der blev sendt i front for FC Midtjylland i søndagens kamp mod Randers FC.

Og det skulle vise sig at være en god ide, for efter 24 minutter sendte angriberen ulvene på sejrssporet, da han headede et perfekt indlæg fra Jesper Juelsgård i kassen. Dermed fik Janssen taget revanche for en stor misbrugt chance knap ti minutter forinden.

Midtjylland, Midtjylland, Midtjylland bragede det nede fra endetribunen med de mange midtjyske fans, og det var da også gæsterne, som i første halvleg dominerede på banen på AutoC Park i Randers, præcis som det var tilfældet på tribunerne. Og kan de midtjyske fans diske op med samme indsats på tilskuerpladserne til næste weekends topbrag mod AaB, er der uden tvivl lagt op til fodboldfest på MCH Arena.

I anden halvleg mindede kampen til tider om krig, og begge mandskaber fightede for vigtige point i hver sin ende af tabellen. Men 12 minutter før tid afgjorde netop indskiftede Pione Sisto krigen til midtjysk fordel.

Med sine første boldberøringer boltrede den 19-årige kantspiller sig i højre side, tog Marco Larsen med i en et-to-kombination og sendte kuglen helt op i forreste målhjørne uden chance for hjemmeholdets keeper, som ellers i første halvleg havde forhindret ulvene i at gå til pause med mere end en etmåls-føring.

Sisto var også arkitekten bag ulvenes tredje mål, da han spillede Sylvester Igboun alene med Peter Friis Jensen. Og i sådan situation svigter Sly sjældent og heller ikke i dag, og dermed kunne nigerianeren sende sit sæsonmål nummer otte i kassen.

I den anden ende leverede den midtjyske fireback-kæde en solid indsats og havde især godt styr på Djiby Fall, som man ikke så meget til i kampen. På forhånd var der lagt op til, at det var et midtjyske kollektiv, som skulle slå til i Randers krydret med individuel kvalitet, og den mission må siges fuldført i 3-0-sejren.

Dermed fik FC Midtjylland en god optakt til næste weekends topbrag mod AaB hjemme på MCH Arena. Det opgør bliver sparket i gang lørdag klokken 17.00.

Randers FC - FC Midtjylland 0-3 (0-1)
0-1 Tim Janssen 24'
0-2 Pione Sisto 78'
0-3 Sylvester Igboun 90'

Advarsler
44' Francis Dickoh, FCM
90' Peter Friis Jensen, RFC

Start-11: Jonas Lössl, Kristian Bach Bak, Patrick Banggaard, Francis Dickoh, Jesper Lindorff Juelsgård, Jakob Poulsen,  Petter Andersson (André Rømer 82'), Marco Larsen, Rilwan Hassan (Pione Sisto 76'), Sylvester Igboun, Tim Janssen (Eyjolfur Hedinsson 67').

Bænk: Jakob Haugaard, Kolja Afriyie, Frederik Møller, André Rømer, Eyjolfur Hedinsson, Pione Sisto, Frank Kristensen.

Tilskuere: 5.247