24.03.2014, 14:21 | Af: Administrator

Lupus skabte glæde på Statoil

Mange børn og forældre kom forbi og hilste på Lupus, da han lørdag eftermiddag besøgte Statoil i Ikast.

Lupus var her, der og alle vegne i lørdags. For inden han blev sluppet løs på MCH Arena til superligaopgøret mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland var han nemlig en tur forbi Statoil i Ikast. Og det var han langt fra den eneste, som var.

For flere børn og forældre valgte nemlig at lægge vejen forbi tanken i Ikast for at hilse på FCM-maskotten, der som altid var i et forrygende humør, og lege på den opstillede hoppeborg. Foruden kærlige drillerier fik Lupus skrevet masser af autografer, ligesom mange fik foreviget mødet med med Lupus, da mange havde snuppet kameraet med.

Statoil var værter for en Faxe Kondi til børnene og kaffe til mor og far, mens Lupus havde billetter med til eftermiddagens opgør. Og de var populær, og dermed kunne mange børnefamilier sidst på eftermiddagen sætte kursen mod MCH Arena og se superligabold og igen få et glimt af Danmarks sejeste maskot, Lupus.

Næste gang, du kan se Lupus i aktion, er til hjemmekampen den 5. april mod AaB.