22.03.2014, 07:58 | Af: Administrator

Mød Lupus på Statoil i Ikast

Lørdag besøger Lupus Statoil i Ikast, og her kan børn score en billet til eftermiddagens superligaopgør mod FC Nordsjælland.

Kunne du tænke dig at få taget et billede sammen med Lupus? Eller hvad med en autograf fra verdens sejeste maskot? I morgen lægger Lupus nemlig vejen forbi Statoil i Ikast, inden han drager videre til MCH Arena, hvor FC Midtjylland møder FC Nordsjælland.  

Besøget i Ikast sker mellem klokken 14 og 15, hvor de 100 første børn, der møder frem på Statoil med far eller mor, får en Faxe Kondi-sodavand samt en billet til eftermiddagens superligaopgør.

I samme tidsrum vil Lupus underholde på bedste ulve-manér og stille op til fotos og meget mere. Desuden kan børne få brugt noget af deres energi på FC Midtjyllands kæmpe hoppeborg, som stilles op ved tankstationen på Vestergade.

Til forældrene vil der være en gratis kop kaffe, ligesom det vil være muligt at gætte på kampens resultatet og vinde FC Midtjylland- og Statoil-præmier. Opgøret mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland har kick-off klokken 17.00 på MCH Arena.