29.03.2014, 13:26 | Af: Administrator

OPTAKT: Truppen mod Randers FC

FC Midtjyllands kollektiv har vist sig stærkt i denne sæson, og det bliver der brug for i kampen mod Randers, hvor ulvene må undvære flere profiler.

Hestene drillede løverne, mens tigerne spiste ulvene. Sådan kunne indledningen til en interessant dyrebog lyde, men det er i stedet en hurtig gennemgang af FC Midtjyllands og Randers' seneste opgør i en uforudsigelig Superliga.

GRATIS: Bet en 50'er på kampen!

For FC Midtjylland led sæsonens blot andet nederlag på hjemmebane, da FC Nordsjælland vandt 1-0 på MCH Arena, mens Randers FC viste stærk moral og kom tilbage og fik 1-1 i Parken mod FC København. Randrusianer har dog fortsat foråret første sejr til gode.
 

- Randers har resultatmæssigt skuffet, for de er langt stærkere på papiret, end tabellen viser. Det viste de også i deres seneste kamp i Parken, hvor jeg synes, de var det bedste hold på dagen, og hvor de viste god moral ved at komme tilbage i kampen, siger cheftræner Glen Riddersholm.

FC Midtjylland har tidligere i sæsonen hentet en 3-1-sejr i Randers, og med blot tre sejre på hjemmebane er Randers blandt de svageste hjemmebanehold i sæsonen.

- Vi har tidligere i sæsonen vist, at vi har det, der skal til for at slå Randers. Randes har ikke den bedste hjemmebanestatistik, og vi skal ud og forstærke det pres, der helt naturligt ligger på Randers, fordi de er en del af bundstriden. Det skal vi gøre ved at sætte os på kampen og komme ud og dominere, siger Riddersholm.

Trænerteamet i FC Midtjylland har dog sine udfordringer at slås med, da FC Midtjylland sætter sig i bussen mod Randers uden profiler som Izunna Uzochukwu, Erik Sviatchenko, Oluwafemi Ajilore og Paul Onuachu, som alle er skadede.

- Vi har nogle skadesmæssige udfordringer, som gør, at vi er nødt til at lave nogle omstruktureringer. Vi har hele tiden snakket om at have en base, kontinuitet og stabilitet, og det er klart, at når vi er i en situation, hvor vi hele tiden skal skifte, så går det lidt ud over den rytme, som vi er afhængig af, og som har skabt fundamentet for vores nuværende placering.

GRATIS: Bet en 50'er på kampen!

- Omvendt har vi vist, at vi er et enormt stærkt kollektiv. Og det er netop kollektivet, der er et af kodeordene frem mod kampen mod Randers. Holdet skal præstere og vise, at det vil det sammen, for så ved vi, at vi på dagen har nogle individuelle kvaliteter, som kan gøre ondt på alle hold i Superligaen, siger Glen Riddersholm.

Der er kick-off i Randers søndag klokken 14.00.

Truppen mod Randers FC
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
14. Jakob Haugaard
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
21. Eyjolfur Hedinsson
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
44. Sylvester Igboun