07.03.2014, 07:05 | Af: Administrator

Pause til Sviatchenko og Hassan

Uheldet var ude for Erik Sviatchenko og Rilwan Hassan i søndagens 5-1-sejr over FC København.

Der var stor glæde i den midtjyske lejr efter den historiske 5-1-sejr over FC København søndag aften i Parken. Men sejren kom ikke i hus uden malurt i bægeret. For både Erik Sviatchenko og Rilwan Hassan blev skadet i opgøret, og det koster dem nu en pause fra grønsværen.

- Erik fik et vrid i anklen under kampen, og en scanning har vist, at det kræver en pause, som betyder, at han går glip af de næste to kampe mod SønderjyskE og AaB, fortæller Nicklas Falkesgaard Pedersen, der er fysioterapeut i FC Midtjylland.

FC MIDTJYLLAND - SØNDERJYSKE MANDAG D. 10/3 KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

Også Rilwan Hassan må væbne sig med tålmodighed, efter at han i søndagens opgør i Parken fik et brud på tommelfingeren, som betød, at han tirsdag måtte igennem en operation.

- Det er svært at sige, hvornår han igen er klar, men han er i hvert fald ude i de næste to kampe. Han skal til en kontrolrøntgen tirsdag den 18. marts, og derefter er vi klogere på, hvornår han igen er klar, siger Nicklas Falkesgaard Pedersen.

Den driblestærke kantspiller var ellers netop kommet tilbage fra den baglårsskade, som holdt ham ude i store dele af opstarten.

Dermed er Erik Sviatchenko og Rilwan Hassan med sikkerhed ikke med, når ulvene på mandag tager imod SønderjyskE på hjemmebane. Det opgør har kampstart klokken 19.00.