08.03.2014, 07:00 | Af: Administrator

Poulsen glæder sig til hjemmebanegensyn

Jakob Poulsen kan mandag aften mod SønderjyskE få comeback hjemme på MCH Arena.

Mandag aften kan FC Midtjylland igen byde et sultet midt- og vestjysk fodboldpublikum inden for på MCH Arena. For efter to udebanekampe spiller ulvene nemlig årets første hjemmekamp, når SønderjyskE kommer på besøg mandag aften klokken 19.00.

Og det er ikke kun fodboldglade midt- og vestjyder, der har glædet sig til at komme til bold. For Jakob Poulsen bliver det nemlig det første gensyn med MCH Arena siden skiftet fra Monaco i januar.

FC MIDTJYLLAND - SØNDERJYSKE MANDAG D. 10/3 KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Det glæder jeg mig selvfølgelig til. Vi sprudler af selvtillid i øjeblikket, og jeg glæder mig til hver eneste træning og hver eneste kamp. Og det bliver selvfølgelig også en god oplevelse at komme tilbage på MCH Arena, siger Jakob Poulsen til FCM TV.

Og midtbanestyrmanden håber, at comebacket bliver i selskab med mange fans på lægterne. For tilskuerne er nemlig med til at give holdet de sidste procenter, og de kan blive afgørende mod SønderjyskE, som er klar til at kæmpe og slås for hver eneste meter.

- En god stemning på tribunerne er bare med til at sætte os endnu mere op. Jo flere tilskuere jo bedre stemning og det er kun fedt. Vi glæder os til at være tilbage på hjemmebane, og vi håber, at der kommer rigtig mange tilskuer på lægterne, siger Poulsen, som fortæller, at både for holdet og ham personligt peger pilen op ad.

SE HELE INTERVIEWET MED POULSEN PÅ FCM TV >>

- Jeg synes, det går den rigtige vej, og jeg håber ikke, at det var en enlig svale, det vi leverede i Parken. Jeg håber, vi kan bygge videre på det. Vi er fulde af selvtillid, siger Jakob Poulsen, hvis selvtillid formentlig ikke blev mindre, efter at han blev efterudtaget til landskampen mod England og endda blev belønnet med en startplads.

- Det var super fedt. Det er altid fantastisk at være med landsholdet. Så det var jeg super glad for, siger Jakob Poulsen til FCM TV.

Vær med til at byde Jakob Poulsen velkommen tilbage, når FC Midtjylland tager imod SønderjyskE på mandag klokken 19.00. KØB DIN BILLET HER.