22.03.2014, 23:02 | Af: Administrator

Priske: Der var mere i os

Potentialet blev ikke forløst mod FC Nordsjælland, erkender assistenttræner Brian Priske.

Det var mildest talt ikke prangede at være vidne til lørdagens Superliga-kamp mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland. Midtjyderne levede spillemæssigt langt fra op til den favoritværdighed, som ligaens dukseplads naturligt udløste, mens gæsterne fra start lod til at stille sig tilfredse med de 0-0, de allerede havde med, da holdbussen kørte fra Farum.

En scoring et kvarter før tid blev i sidste ende udslagsgivende. Nordsjællændernes Kim Aabech kom først på et indlæg fra Joshua John, og uden modsvar fra hjemmeholdet betød det 0-1 på måltavlen, da dommer Peter Rasmussen fløjtede af for mere end 95 minutters - hovedsageligt sløjt - fodboldspil.

Brian Priske var ikke sen til at erkende, at det midtjyske hjemmehold ikke lignede sig selv.

- Skal vi være ærlige og kigge tilbage på præstationen for den enkelte spiller, så tror jeg, vi alle sidder tilbage med en følelse af, at der var mere i os i forhold til både kvaliteten og lidt ekstra overskud, vilje og power, siger assistenttræneren.

- Der kan være noget mentalt, der ligger og lurer lidt. At man lige pludselig begynder at blive lidt bange for at præstere. Der skal ikke være nogen tvivl om, at vi ikke er blevet dårligere fodboldspillere de sidste par uger. Drengene træner sindssygt godt hver evig eneste uge, og de er målrettede og fokuserede. Det er ikke på selve vores spillemæssige færdigheder, vi går ned, fortæller Brian Priske.

<< KLIK HER for at høre hele assistenttrænerens analyse >>