17.03.2014, 10:07 | Af: Administrator

Reserverne klar til lokalopgør

FC Midtjylland møder i dag på udebane Viborg i Reserveligaen.

Der er dømt lokalopgør i Reserveligaen, når FC Midtjylland i dag skal en tur til Viborg. Her skal holdet forsøge at fortsætte den gode start i Reserveligaen, hvor det er blevet til fire point i forårets første to kampe.

De fire point er kommet i hus efter en 2-1-sejr over SønderjyskE i forårspremieren, mens det for en uge siden blev til et uafgjort resultat 1-1 mod Fredericia. Begge opgør spillet på Wunderelf Arena i Ikast.

Viborg-spillerne har kun været i kamp en enkelt gang i Reserveligaen, og her blev det til nederlag på 3-1 på udebane mod Silkeborg.

I FCM-truppen er der et glædeligt gensyn med Marco Larsen, der er tilbage efter sin skade og fik sine første forårsminutter i benene mod AaB. Derudover byder truppen endnu engang på flere af klubbens unge talenter samt flere rutinerede superligaspillere.

Der er kick-off i dag klokken 16.00.

Truppen mod Viborg
Jakob Haugaard
Rasmus Bach
Santiago Villafane
Kolja Afriyie
Sonni Nattestad
Frederik Møller
Isaac Oliseh
Olajide Samuel Owolabi
Marco Larsen
David Babajedi
Musefiu Ashiru
Tim Janssen
Paul Onuachu
Frank Kristensen
Rasmus Lauritsen
Ramjavakar Yogathas
Kristian Dirks Riis
Mikkel Duelund