05.03.2014, 20:26 | Af: Administrator

Rømer gæst i 4:4:2

André Rømer er torsdag aften gæst i fodboldmagasinet 4:4:2 på TV Midt-Vest.

Torsdag aften sender TV Midt-Vest traditionen tro fodboldmagasinet 4:4:2, og i denne uges udgave kan seerne opleve André Rømer, der i sidste sæson blev kåret til Årets Fund i FC Midtjylland efter flere gode præstationer for ulvene.

Og den unge midtbanespiller er også startet den nye sæson godt, hvor det er blevet til en startplads i forårets første to kampe.

Torsdag aften vil han være i selskab med Viborgs Mikkel Rask og AaB's Patrick Kristensen. Her vil panelet se tilbage på sidste rundes resultater, hvor FC Midtjylland var på alles læber efter 5-1-sejren i Parken, ligesom de tre herrer også vil kigge frem mod den kommende superligarunde, hvor ulvene spiller årets første hjemmekamp, som er mod SønderjyskE mandag klokken 19.00.

Du kan også blande dig i debatten i studiet ved at sende dit spørgsmål til de tre gæster. Bidrag til fodbolddebatten ved at sende dit spørgsmål på mailadressen fodbold@tvmidtvest.dk.

De tre gæster skal traditionen tro også testes på deres fodbold-paratviden i den løbende quiz mellem de tre klubber.

Programmet sendes torsdag aften på TV Midt-Vests 24-timers kanal. Det er klokken 18.20, 20.30  og 23.00. Programmet kan også findes på net-tv eller her på siden, hvor vi også vil linke til programmet.