02.03.2014, 22:36 | Af: Administrator

Sisto: Fantastisk følelse

Pione Sisto var den helt store spiller i Parken søndag aften, hvor han kronede en flot indsats med to flotte mål.

Pione Sisto havde kæmpet sig vej til startopstillingen i aftenens topbrag mod FC København i Parken. Og det er ganske sikkert en disposition, som trænerteamet var godt tilfreds med.

For den 19-årige kantspiller var nemlig den helt store oplevelse på Parkens nye græstæppe, og flere gange viste han prøver på sine finurlige driblinger og legende lette flow med bolden.

Og så kronede han en flot indsat med to scoringer i 5-1-sejren.

- Jeg har en fantastisk følelse. Jeg er stolt over holdet og stolt over mig selv. Det lagt sammen gør, at jeg er ekstremt glad, siger Pione Sisto.

- Vi holder planen. Vi bevarer roen, selv om de scorer til 1-1. Det betyder, at vi ikke går i panik, men i stedet formår vi at få scoret igen, og faktisk kunne vi have scoret endnu flere mål, siger den 19-årige dribler, der minuttet efter FC Københavns udligning kunne glæde sig over, at han sendte ulvene tilbage på sejrskurs.

- Det betyder meget for selvtilliden at levere en god kamp. Men jeg ved også, at jeg kan spille store kampe som den her i aften i Parken mod FC København. Jeg har arbejdet hårdt, og det begynder at give resultater. Det er en ufattelig dejlig følelse, når det lykkes, siger Sisto.

Efter premierekampen mod OB kom den unge spiller, der endnu blot er anden års U19-spiller, i fokus, da han sendte en aflevering i fødderne på en modstanderen ved OB's sejrsmål, men den oplevelse har unge Sisto hurtigt fået lagt bag sig.

- Det, der skete i kampen mod OB, var i sidste uge. Jeg skulle søge for mentalt at få det hurtigt væk, og det har jeg formået at gøre. Hvis det bliver ved med at ligge i baghovedet, vil det forstyrre, og det duer ikke, når man skal toppræstere. Jeg synes ikke, det forstyrrede mig i dag. Jeg er kommet mentalt godt videre, siger Pione Sisto.

Pione Sisto står med aftenens kamp noteret for 29 kampe og seks mål for ulvene, siden han fik debut som 17-årig i en pokalkamp mod FC Nordsjælland.