26.03.2014, 07:58 | Af: Administrator

Skadet Izunna opereres i dag

Sæsonen er slut for Izunna Uzochukwu, der har pådraget sig en meniskskade og allerede opereres i dag.

FC Midtjylland må i resten af sæsonen undvære en af holdets store profiler. Det står klart, efter at midtbaneslideren Izunna Uzochukwu har pådraget sig en meniskskade og allerede senere i dag opereres.

- Vi ærgrer os på Izunnas vegne over, at han ikke får mulighed for at spille med i de sidste kampe. Han har gennem de seneste sæsoner været en nøglespiller i FC Midtjylland. Han brænder for klubben og er naturligvis ked af ikke at kunne hjælpe holdet resten af foråret.

- Vi har igennem hele sæsonen måttet undvære afgørende profiler, men alligevel har vi stået sammen og fået skabt et fundament og et hold, som vi ikke kunne have regnet med under de betingelser, vi har haft, hvad skader angår, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Cheftræneren glæder sig dog over, at de spillere, som har fået chancen, har grebet den.

- Igen og igen har nye spillere slået til og grebet chancen. Og derfor er vi sikker på, at vi også kan håndtere denne skade, selv om den rammer endnu en nøglespiller. Det betyder også, at vi på trods af den ærgerlige skadessituation stadig er fulde af optimisme. Vi har et koncept, som virker, en stærk kultur og et solidt kollektiv, siger Riddersholm.

Izunna Uzochukwu har i denne sæson spillet 21 kampe for ulvene.