28.03.2014, 10:42 | Af: Administrator

Spilforslag: Mål i Randers

Målene har altid væltet ind, når Randers og FC Mitdjylland har mødt hinanden, og dette opgør ligner ingen undtagelse, mener SpilXperten.com.

Det er en kamp mellem to hold, der ikke har fået den ønskede start på 2014. Randers er stadig uden sejr, mens FC Midtjylland med tre nederlag er blevet indhentet af forfølgerne i toppen. Det ligner derfor også en nøglekamp for begge parter, som med en sejr kan spille sig tilbage på rette spor.

Begge hold kan prale af to gode offensiver, og da både FCM og RFC samtidig er ramt af fravær i defensiven tyder meget på en målrig kamp. Chancerne, for at begge hold kommer på tavlen, er i hvert fald rigtig pæne.

Randers må undvære den stærke midterforsvar, Mads Agesen, der sidder ude med karantæne. Han er den eneste forsvarsspiller, der har spillet alle kampe for Randers i år. Hans fravær er derfor et stort tab. FC Midtjylland er stadig uden Erik Sviatchenko, hvis fravær har vist sig som et stort tab. Seneste tilføjelse på skadeslisten er Izunna Uzochukwu, der ikke kommer i kamp mere i denne sæson. Begge hold må derfor siges at være hårdt ramt i de bagerste række.

Randers fik senest et flot resultat med hjem fra Parken, og det kan give fornyet tro på tingene på holdet. Kasper Fisker har været storspillende i de seneste kampe, men ellers har det haltet på flere pladser hos Randers. FC Midtjylland tabte senest 0-1 til FC Nordsjælland, men omvendt er det et resultat, der ikke helt bevidner det sande kampforløb og chancer. FC Midtjylland tillod sig nemlig at brænde flere kæmpechancer, hvilket altså kostede i sidste ende. På et tidspunkt kommer dog atter hul igennem rent offensivt, og det kan nemt vise sig at ske i dette opgør.

Målene har altid væltet ind, når disse to hold har mødt hinanden - dette opgør ligner ingen undtagelse. Begge hold er ramt af markante fravær bagtil, og det er derfor meget sandsynligt, at vi bliver vidner til en underholdende og ikke mindst målrig kamp her.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,73 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben: FC Midtjylland vinder 2-1 til odds 9,50 hos Unibet
FC Midtjylland har et ganske fint overtag på Randers og skal også i dette opgør være favorit. Godt nok endte det 1-1, da de to hold mødtes tidligere i denne sæson, men inden det opgør havde FC Midtjylland gjort rent bord i tre kampe med en målscore på hele 9-1. Randers har haft en svær start på det nye år, og FC Midtjylland skal derfor også have fine chancer for at snuppe alle point her. Et frisk bud på resultatet vil være 2-1 til FC Midtjylland, som belønnes med flotte odds 9,50 hos Unibet.

Oddsbomben: FC Midtjylland vinder 2-1 til odds 9,50 hos Unibet – SPIL HER >>