14.03.2014, 06:30 | Af: Administrator

Spilforslag: Mål i topopgør

Det er nummer et og to i tabellen, der mødes søndag eftermiddag i Aalborg. De to mandskaber topper også listen over flest scorede mål i Superligaen, og SpilXperten.com tipper på mål i begge ender.

Det var nok ikke mange, der før sæsonen havde spået FC Midtjylland og AaB de bedste mesterskabschancer. Det ligner dog mere og mere, at guldet skal afgøres mellem netop de to mandskaber, og vigtigheden af dette opgør giver derfor helt sig selv.

FC Midtjylland vil med tre point bringe sig selv i en drømmeposition, men nogen nem kamp mod AaB, der er ubesejret i 15 hjemmekampe i træk, bliver det næppe. Det ligner derimod underholdning og mål i begge ender.

LÆS OGSÅ: Ta' med til Aalborg!

AaB må til dette opgør undvære Anders K. Jacobsen, som dog ikke har været i kamp i år. Rasmus Würtz vender tilbage, og AaB kan derfor mønstre stærkeste opstilling. For FC Midtjylland er Petter Andersson i karantæne, mens Erik Sviatchenko fortsat er skadet. To vigtige brikker for FCM.

Offensiven hos AaB sprudler for tiden, hvilket senest gik ud over AGF. Hele fem mål scorede AaB, og anført af Kasper Kusk og Nicolaj Thomsen udspillede AaB fuldstændig AGF-defensiven. Blot fire gange i denne sæson er man gået fra banen uden at score, og som AaB spiller for tiden, virker det usandsynligt, at det sker for femte gang her.

For FC Midtjylland er det Morten 'Duncan' Rasmussen, der stråler, og med sine to scoringer mod SønderjyskE viste han sit tydelige værd. Ulvene spillede ikke på samme niveau mod SønderjyskE, som de gjorde mod FC København, men det er dog også svært at sammenligne de to kampe. Mod AaB bør Duncan & co. endnu engang vise deres topniveau, og mod et til tider usikkert AaB-forsvar virker det derfor også sandsynligt, at midtjyderne får scoret.

Fem af de to holds seneste seks opgør er endt med, at begge hold har scoret og med to svækkede forsvar – AaB efter salget af Lasse Nielsen og FCM af Erik Sviatchenkos skade – virker mindst én scoring fra begge hold meget sandsynligt.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,65 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben: Igboun scorer kampens første mål til odds 9,50
Sylvester Igboun spillede senest hele kampen mod SønderjyskE, men det skinnede ved flere situationer igennem, at han før den kamp ikke havde spillet længe. Igboun bliver dog med garanti bedre, som han får flere minutter i benene og ligner af samme grund et frækt bud på en målscorer mod AaB. Igboun har tidligere scoret mod AaB, og nummer to på Midtjyllands topscorerliste er ikke uden chancer for at score her.

SpilXperten.com anbefaler: Igboun som 1. målscorer til odds 9,50 hos Unibet – SPIL HER >>

Danmark er tilbage i varmen i Formel 1
I Danmark er vi vilde med motorsport, selv om det typisk kun er én gang om året, at vi kan gøre os gældende, nemlig når Tom Kristensen deltager i Le Mans. Nu har vi dog fået en ny stjerne – og det endda i Formel 1. Således er Kevin Magnussen nu en del af verdens 22 bedste racerkørere, og op til sæsonstarten har han imponeret stort. Venter der os en ny æra i dansk motorsport, når Australiens Grand Prix åbner sæsonen 2014? Vi får at se på søndag!