07.03.2014, 15:14 | Af: Administrator

Spilforslag: Mange mål på MCH Arena

SpilXperten.com tror på et målrigt opgør mandag aften mellem FC Midtjylland og SønderjyskE. En af dem, der kan bidrage med mål, er Sylvester Igboun, der vender tilbage efter at have afsonet karantæne i forårets to første kampe.

Som FC Midtjylland spillede i sidste runde, er man med rette gjort til store favoritter i kampen mod SønderjyskE. Sejren på hele 5-1 over FC København i Parken var den bedste præstation, et dansk hold længe har leveret. Samtidig fortæller det også meget godt, hvilket niveau FC Midtjylland spiller på for tiden.

SønderjyskE skal dog ikke afskrives totalt, da man af flere omgange har vist sig som et farligt hold. SønderjyskE har tidligere benyttet sig af en offensiv indstilling, og med en sprudlende midtjysk offensiv ligner det en målrig kamp.

FC MIDTJYLLAND - SØNDERJYSKE MANDAG D. 10/3 KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

Begge hold kan ligeledes glæde sig over, at en offensiv profil vender tilbage efter karantæne. For FC Midtjylland er Sylvester Igboun tilbage, mens Tommy Bechmann er det for SønderjyskE.

FC Midtjylland har noget at leve op til efter den flotte præstation i sidste uge. Holdet virker dog godt afklaret med det store forventningspres, og på hjemmebane har man gennem hele sæsonen været stærke. Mod Sønderjyske, der har indkasseret næstflest mål i denne sæson, er det svært at forestille sig, at FCM ikke scorer. Offensivt kan Midtjylland spille på flere tangenter, og det bør volde SønderjyskE store problemer.   

SønderjyskE lagde fra land med en flot 4-0-sejr over FC Vestsjælland, men måtte i seneste kamp se sig dukket i overtiden mod AGF med 1-2. Mod FC Vestsjælland spillede man uhyre offensivt og med Tommy Bechmann tilbage på holdet, ligner det også taktikken her. De to nytilkomne, Rubin Okotie og Silas Songani, bidrager begge til offensiven. Problemet for SønderjyskE er derfor defensiven, der har haft store vanskeligheder i denne sæson.

Midtjylland vandt 2-1 i første kamp mellem de to hold, og en gentagelse er ikke umulig. I hvert fald ligner det en målrig kamp med masser af FCM-scoringer på tavlen.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,72 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben: Pione Sisto scorer første mål til odds 8,00 hos
Med sine to mål mod FC København ligner Pione Sisto et godt bud på en midtjysk målscorer i denne kamp. Den unge kantspiller har tidligere på sæsonen manglet den afgørende selvtillid i flere situationer, hvilket ikke bør være tilfældet her. Yderligere angriber SønderjyskE ofte med backs, der kommer i overlaps, og det giver selvfølgelig plads den anden vej. Sisto har scoret i alt tre gange i denne sæson. Han ligner i denne kamp et frækt bud på en første målscorer for FC Midtjylland. 

SpilXperten.com anbefaler: Pione Sisto scorer første mål til odds 8,00 hos Unibet – SPIL HER >>

Er du klar til Melodi Grand Prix på lørdag?
Lørdag aften afvikles det danske Melodi Grand Prix anno 2014, og selvom mange af os nok ikke vil være ved det, så sidder vi alligevel og ser det. I år er der tilmed ekstra meget på spil, da vinderen skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i København senere på foråret. På SpilXperten.com har vi lavet en optakt til Melodi Grand Prix, som du kan læse her.