20.03.2014, 09:09 | Af: Administrator

Spilforslag: Midtjysk sejr på lørdag

Lørdag eftermiddag tager FC Midtjylland imod FC Nordsjælland hjemme på MCH Arena. SpilXperten.com tror på midtjysk hjemmesejr.

FC Midtjylland tabte knebent til AaB i sidste runde, men skal mod FC Nordsjælland have fine muligheder for en hurtig oprejsning. FC Midtjylland har nemlig haft et svært kampprogram, og man kan derfor ikke klage over pointhøsten.

FC Nordsjælland har gennem hele sæsonen haft det svært, og specielt på udebane har Hjulmands hold set svagt ud. Senest tabte man til FC Vestsjælland, og det vidner om et nordsjællandsk hold, der er set bedre. FC Midtjylland er derfor også favoritter her, og odds 2,00 må siges at være flot betalt på 1-tallet.

FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND LØRDAG D. 22/3 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Mens FC Midtjylland kan glæde sig over, at Petter Andersson er tilbage efter afsonet karantæne, har Kasper Hjulmand flere bekymringer. Senest sad Martin Vingaard og Anders Christiansen ude, og begge er tvivlsomme til denne kamp. I forvejen har FC Nordsjælland været hårdt ramt af skader, og det er måske den største årsag til, at FC Nordsjælland er placeret, hvor de er i tabellen.

På udebane i denne sæson har FC Nordsjælland blot hentet fire point, hvilket gør dem til det dårligste udebanehold i Superligaen. Man har ikke fået spillet til at fungere udenfor kunstgræsset på Farum Park, og det har altså kostet en hel del. Midtjylland skal derfor også have fine muligheder for at få vasket pletten fra sidste uges nederlag væk. Specielt på fysikken overstråler ulvene FC Nordsjælland, og det kan være det, der gør udslaget. Det ligner endnu en svær udekamp for FC Nordsjælland, og hjemmesejren virker derfor lige til.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tal til odds 2,00 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben: Morten Duncan scorer kampens første mål til odds 5,75
Morten 'Duncan' Rasmussen er suveræn topscorer for FC Midtjylland, og mod et til tider svagt FC Nordsjælland-forsvar ligner han et rigtig godt bud på en målscorer. 12 mål har skarpretteren scoret i denne sæson, og den total kan meget vel udbygges her. Specielt i luftrummet vil Duncan have en klar fordel overfor det nordsjællandske forsvar. Den skarpe angriber ligner derfor også bedste bud på en FC Midtjylland-målscorer.

SpilXperten.com anbefaler: Duncan som 1. målscorer til odds 5,75 hos Unibet – SPIL HER >>

Derfor er Unibet den bedste bookmaker i Danmark
Hver uge anbefaler vi spilforslag på FC Midtjyllands kampe med odds hos Unibet, men hvad har egentlig gjort Unibet til en af danskernes absolutte favoritter, når det kommer til spil på sport? Og hvad gør en bookmaker god? Det kan du læse mere om på Oddsbonussen.dk.