27.03.2014, 06:00 | Af: Administrator

Spillere og Lupus besøger Falk Lauritsen

Mød Bak, Andersson, Nattestad, Onuachu og Lupus, når de er med til at indvie Falk Lauritsens nye lokaler i Herning.

Det kommer til at dufte af fodbold, når Falk Lauritsen lørdag inviterer inden for i sine nyistandsatte lokaler i gågaden i Herning. For Kristian Bach Bak, Petter Andersson, Paul Onuachu og Sonni Nattestad kigger nemlig alle forbi.

For når lørdagens fodboldtræning er overstået, sætter de fire spillere kursen mod Herning, hvor de fra klokken 14.00 til 15.00 besøger Falk Lauritsens nye domicil.

Og der kan Lupus passende tage imod dem, for FCM-maskotten ankommer nemlig en time tidligere end fodboldspillerne og vil være der fra klokken 13.00 til 15.00, hvor han vil hilse på børn og barnlige sjæle.

Der vil derfor være rig mulighed for at få en autografer af de fire spillere, ligesom du kan hilse på Lupus og fået taget billeder sammen med Danmarks sejeste maskot.

Det er mere end 45 år, at Herning-virksomheden, som dengang hed Falke Rejser, begyndte at sende danskere ud i verden, og i dag sender Falk Lauritsen omkring 80.000 ferieglade danskere til solens syd hvert år.

Men på lørdag går turen for rejselystne danskere altså til Falk Lauritsen, som nu holder til på adressen Bredgade 24, 1. sal i gågaden i Herning.