30.03.2014, 11:00 | Af: Administrator

Start-11 mod Randers FC

Morten 'Duncan' Rasmussen er tvivlsom til opgøret mod Randers og testes inden kampstart.

Vejret er perfekt, og det er to hold, som begge jagter en sejr, der står over for hinanden i Randers. Hjemmeholdet er fortsat uden sejr i foråret, mens ulvene skal tilbage på sejrssporet efter nederlag mod FC Nordsjælland.

Morten 'Duncan' Rasmussen har i løbet af ugen haft problemer med sin ene lyske, og derfor testes han inden opgøret. Bliver FCM-topscoreren meldt klar spiller han fra start, mens det bliver Tim Janssen, der får chancen i front, hvis tommelfingeren peger nedad og så ryger Frederik Møller med på bænken.

LÆS OGSÅ: Spilforslag: Mål i Randers

Der er kick-off på AutoC Arena klokken 14.00.

Start-11: Jonas Lössl, Kristian Bach Bak, Patrick Banggaard, Francis Dickoh, Jesper Lindorff Juelsgård, Jakob Poulsen, Marco Larsen, Petter Andersson, Rilwan Hassan, Sylvester Igboun, Morten 'Duncan' Rasmussen.

Bænk: Jakob Haugaard, Kolja Afriyie, André Rømer, Pione Sisto, Eyjolfur Hedinsson, Tim Janssen.