21.03.2014, 12:11 | Af: Administrator

Stemmerne er talt: Her er Alle Tiders Ulveflok

På nogle pladser har resultatet været lysende klart. På andre har der været helt tæt løb. Se Alle Tiders Ulveflok - valgt af klubbens fans.

I den seneste uge har fans haft mulighed for at stemme på Alle Tiders Ulveflok. Mange har stemt, og holdet er sat. På nogle pladser har resultatet været lysende klart. På andre har der været helt tæt løb.

I de seneste 15 år har spillerne været med til at give det midtjyske fodboldpublikum uforglemmelige øjeblikke. Og alle har sikkert helt specielle episoder, som de husker dem hver og en for. Huske de knap 160 spillere, som har trukket FCM-trøjen over hovedet siden 1999.

FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND LØRDAG D. 22/3 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Til lørdagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland skal Alle Tiders Ulveflok hyldes. Rødderne skal dyrkes, og det sker samtidig med, at FC Midtjylland markerer 100 året for den bedste fodboldrække i Danmark.

Her er  Alle Tiders Ulveflok:
Peter Skov-Jensen (182 kampe / 0 mål)
Peter Skov-Jensen vogtede målet i FC Midtjyllands 10 første europæiske kampe og har stadigvæk rekorden for flest kampe (182) som målmand for FC Midtjylland.

Kristian Bach Bak (269 kampe / 19 mål)
Kristian Bak Bach har trods sin nuværende position i forsvaret præsteret at score i samtlige turneringer, FC Midtjylland har deltaget i siden stiftelsen i 1999, nemlig DM/Superliga, DBU Pokalen, UEFA Cup/UEFA Europa League og Royal League.

Winston Reid (101 kampe / 4 mål)
Winston Reid nåede at spille 15 U-landskampe for Danmark, inden han i foråret 2010 valgte at spille for New Zealand ved den forestående VM-slutrunde, og dermed blev han (sammen med Simon Kjær) FC Midtjyllands første akademispillere, der repræsenterede deres land i en VM-slutrunde.

Søren Skriver (164 kampe / 17 mål)
Søren Skriver har den lidt tvivlsomme ære af at have scoret flest selvmål i Superligaen (4 stk.), alle pudsigt nok i oktober-november, men hans 13 scoringer i den rigtige ende gav point til FC Midtjylland i 12 af kampene.

Jesper Juelsgård (152 kampe / 2 mål)
Jesper Juelsgård er den eneste markspiller på FC Midtjyllands All Stars-hold, der også har repræsenteret FC Midtjylland på A-landsholdet, men hans to landskampe hidtil er begge endt med nederlag.

Mads Albæk (140 kampe / 14 mål)
Mads Albæk opnåede at blive delt topscorer for FC Midtjylland i Superligasæsonen 2012/13, da han i 32 kampe fra sin position på midtbanen scorede 9 mål, hvilket kun kunne matches af en anden midtbanespiller, Petter Andersson.

Danny Olsen (208 kampe / 43 mål)
Danny Olsen spiller sin 10. sæson i Superligaen, hvoraf de otte har været helt eller delvist for FC Midtjylland, og i samtlige på nær hans første Superligasæson har han scoret mindst fire mål i hver sæson. Danny Olsen har scoret 43 mål for FC Midtjylland, hvilket placerer Danny Olsen på en delt andenplads over flest mål for klubben sammen med Mikkel Thygesen.

Thomas Thomasberg (161 kampe / 18 mål)
Thomas Thomasberg har som den eneste både repræsenteret FC Midtjylland på banen og ude på sidelinjen, idet han som aktiv spiller nåede 3½ sæson på midtbanen og efterfølgende har været både assistent- og cheftræner for FC Midtjylland.

Sylvester Igboun (122 kampe / 34 mål)
Sylvester Igboun er aktuelt FC Midtjyllands femtemest scorende spiller, men har med sit nuværende gennemsnit på én scoring for mindre end hver fjerde kamp god mulighed for at overtage andenpladsen på FC Midtjyllands topscorerliste.

Frank Kristensen (350 kampe / 133 mål)
”Farlige Frank” spillede 90 minutter i FC Midtjyllands første officielle kamp 1. august 1999, og er 15 år efter stadig en del af truppen med klubrekorden for både antal spillede kampe og antal scorede mål.

Mohamed Zidan (50 kampe / 33 mål)
Den egyptiske troldmand scorede i 2004 fem mål i samme Superligakamp i åbningskampen på MCH Arena mod AB som den blot tredje og hidtil seneste spiller i Superligaen. Med sine kun 22 år var Zidan adskillige år yngre, end da Søren Andersen og Bo Hansen præsterede deres tilsvarende bedrifter med fem mål i samme kamp.

Erik Rasmussen (180 kampe / 89 vundne / 39 uafgjorte / 52 tabte)
I de godt fire år og 180 kampe med Erik Rasmussen som træner opnåede FC Midtjylland tre af klubbens fem medaljer (to sølv- og én bronzemedalje) og én af klubbens fire (tabte) pokalfinale.