04.03.2014, 13:03 | Af: Administrator

Stor interesse for årets første hjemmekamp

Der er allerede en lille uge inden sæsonens første hjemmekamp solgt mere end 4000 billetter.

FC Midtjylland var på alles læber efter søndagens imponerende 5-1-sejr på udebane i Parken over de danske mestre fra FC København. Og det kunne mandag morgen mærkes på strømmen af telefonopringninger på ulvenes kontor i Ikast.

For efter at have åbnet foråret med to udebanekampe er holdet mandag aften tilbage på MCH Arena mod SønderjyskE, og noget tyder på, at det midt- og vestjyske fodboldpublikum har savnet at se ulvene live på stadion.

FC MIDTJYLLAND - SØNDERJYSKE MANDAG D. 10/3 KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

Der har nemlig været run på onlinebilletsalget her en lille uge inden årets første hjemmekamp, ligesom interessen for at sikret sig sæsonkort til forårets syv hjemmekampe, hvor modstanderne foruden SønderjyskE er FC København, FC Nordsjælland, AaB, OB, FC Vestsjælland og Viborg FF, har været stor.

- Vi mærker en stor interesse for kampen, og vi har på nuværende tidspunkt allerede solgt mere end 4000 billetter på trods af, at den spilles mandag aften, hvor vi rent tilskuermæssigt traditionelt har været udfordret, fortæller Hans Krabbe, der er ny administrativ direktør i FC Midtjylland.

SPÆNDENDE FORÅR VENTER - KØB DIT SÆSONKORT HER >>

Og der er da også al mulig god grund til at tage turen til MCH Arena mandag aften for at støtte ulvene i et særdeles spændende forår, hvor MCH Arena bliver en vigtig fæstning. 

Der er kick-off til forårets første hjemmekamp mod SønderjyskE på mandag klokken 19.00.