19.03.2014, 14:19 | Af: Administrator

Sviatchenko gæst i 4:4:2

Erik Sviatchenko er torsdag aften gæst i fodboldmagasinet 4:4:2 på TV Midt-Vest, hvor de kigger frem mod lørdagens kamp mod FC Nordsjælland.

Når fodboldmagasinet 4:4:2 torsdag aften ruller over skærmen på TV Midt-Vest, bliver det med Erik Sviatchenko som gæst i studiet. Han får selskab af Viborgs David Boysen og AaBs Kasper Risgård.

Studievært Dan Sørensen vil holde gang i fodbolddebatten ved at bringe forskellige emner på banen i den halve time, som programmet varer. Og så kan de tre gæster se frem til at blive udfordret i programmets løbende fodboldquiz.

FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND LØRDAG D. 22/3 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Som altid kan seerne stille spørgsmål til gæsterne. Allerede nu kan du skrive dit spørgsmål til fodbold@tvmidtvest.dk og dermed komme med dit indspark til fodbolddebatten. Programmet sendes torsdag aften på TV Midt-Vests 24-timers kanal. Det sker klokken 18.20, 20.30 og 23.00. Du kan også finde programmet på net tv eller her på siden fredag.