11.03.2014, 20:18 | Af: Administrator

Teknikken drillede ved scannerne

På grund af tekniske problemer blev nogle sæsonkort ved en fejl inddraget inden mandagens kamp mod SønderjyskE. De sendes nu retur med en overraskelse og en undskyldning.

Med en 2-0-sejr og mange mennesker på lægterne kunne fodboldåret på MCH Arena ikke skydes meget bedre i gang. Men inden kampen blev skudt i gang skabte tekniske problemer udfordringer foran Faxe Kondi Tribunen.

- Vi havde nogle tekniske udfordringer med vores netværksforbindelse til vores scannere, og derfor kunne kortene ikke scannes. Det er en udfordring, vi arbejder på højtryk for at få rettet op på, og det er løst til næste kamp, garanterer Lone Neupart, der er billet- og stadionansvarlig i FC Midtjylland.

- De tekniske udfordringer med scannerne betød, at nogle sæsonkort ved en fejl blev inddraget. Vi beklager meget ulejligheden og sender kortene retur med en lille overraskelse i kuverten, fortæller Lone Neupart.

Det betyder, at de sæsonkortholdere, som fik inddraget deres kort, igen vil have deres kort, når FC Midtjylland spiller foråreta anden hjemmekamp, som er mod FC Nordsjælland den 22. marts.