25.03.2014, 08:49 | Af: Administrator

Tre FCM-talenter med på U17-landsholdet

Tre ulve er med, når det danske U17-landshold i næste uge møder ind til træningssamling i Tilst.

Den danske U17-landstræner Jan Michaelsen har offentliggjort den landsholdstrup, der samles til træning i næste uge. FC Midtjylland er repræsenteret med tre akademispillere i form af Alexander Munksgaard, Kristian Dirks Riis og Mikkel Duelund.

Dermed kan FC Midtjylland sammen med Brøndby IF bryste sig af at have flest talenter med i landsholdstruppen.

LÆS OGSÅ: Fire ulve udtaget til U16-landsholdet

Højrebacken Alexander Munksgaard, der har en fortid i FCM-samarbejdsklubberne Vind IF og Vinding UIF, samt midterforsvareren Kristian Dirks Riis har hele sæsonen igennem været en fast bestanddel af U17-landsholdet, hvor det er blevet til henholdsvis ti og seks landskampe. Midtbanetalentet Mikkel Duelund har været fast inventar på U17-landsholdet siden december måned, hvor han deltog i to venskabskampe mod Portugal.

Træningssamlingen i næste uge finder sted ved DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst ved Aarhus og løber fra onsdag den 2. april til torsdag den 3. april. Samlingen er U17-landsholdets sidste forberedelse, inden landsholdet senere på måneden spiller to kampe mod Schweiz på fynsk grund. Her får danskerne mulighed for at revanchere det uafgjorte resultat fra efteråret, som betød, at schweizerne avancerede i Elite Round på bekostning af Danmark.