06.03.2014, 08:31 | Af: Administrator

Tre ulve i kamp på Wembley

Få reaktioner fra de tre FC Midtjylland-spillere, som var i kamp i aftenens landskamp mod England.

For første gang i klubbens historie havde FC Midtjylland fire spillere af sted med det danske landshold. Tre af dem kom i aktion på Englands legendariske fodboldstadion Wembley, da Danmark spillede testkamp mod de engelske verdensstjerner, som til sidst hev en 1-0-sejr i hus.

Jakob Poulsen, der blev efterudtaget til landskampen efter ulvenes flotte sejr over FC København, havde kæmpet sig til en plads blandt landstræner Morten Olsens foretrukne, og midtbanedynamoen leverede et godt indtryk på den centrale midtbane, hvor han mod slutningen af første halvleg kom frem til en god mulighed.

FC MIDTJYLLAND - SØNDERJYSKE MANDAG D. 10/3 KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Jeg synes det gik ganske fornuftigt. De var selvfølgelig gode frem ad banen, og vi kom i perioder til at løbe for meget efter dem, uden at de dog blev sindssygt farlige, siger Jakob Poulsen til bold.dk og godkender langt hen ad vejen den danske præstation.

- Der er til gengæld noget at arbejde med, når det kommer til vores eget spil. Vi brugte måske for mange kræfter, så vi ikke lige havde energien til at komme ud i positioner, når muligheden var der. Men lagt hen ad vejen var det en godkendt indsats, siger Poulsen, der med små ti minutter igen blev afløst af den tidligere FC Midtjylland-spiller Danny Olsen.

Ved anden halvlegs start blev Jesper Juelsgård sendt på banen til sin anden landskamp, og det var en stor oplevelse for Spjald-knægten at optræde i den rød hvide-trøje på det engelske nationalstadion.

SPÆNDENDE FORÅR VENTER - KØB DIT SÆSONKORT HER >>

- Det var en fed oplevelse på et flot stadion med mange mennesker, selvom resultatet ikke blev helt som vi havde ønsket. Jeg fokuserede dog på det fodboldmæssigt og forsøgte at spille min chance, siger Juelsgård til bold.dk.

Morten 'Duncan' Rasmussen blev sendt i spil midtvejs i anden halvleg, og han havde ikke været mange minutter på banen, da han efter noget klumpspil i feltet pludselig stod alene med den engelske keeper Joe Hart.

- Der var klumspil, og så får jeg den pludselig. Jeg er sikker på, at bolden skal ind mellem benene, men han (Joe Hart, red) lukker den hurtigt ned. Det er ærgerligt. Han kom ud med spredte ben, og jeg var overbevist om at den skulle den vej, siger Duncan til bold.dk

Også Jonas Lössl var udtaget til truppen mod England, men det blev ikke til landskampsminutter fra FCM-keeperen i denne omgang. Til gengæld kan han se frem til 90 minutter i benene på mandag, når FC Midtjylland spiller året første hjemmekamp, som er mod SønderjyskE klokken 19.00 på MCH Arena.