21.03.2014, 13:45 | Af: Administrator

Truppen mod FC Nordsjælland

Petter Andersson er tilbage i truppen efter at have afsonet karantæne mod AaB. Også Kolja Afriyie er ny i truppen.

Lørdag eftermiddag er der igen superligabold på MCH Arena. Modstanderen er FC Nordsjælland, når ulvene løber ind til den 12. hjemmekamp i denne sæson, som indtil nu har resulteret i syv sejre og tre uafgjorte kampe.

Det gør FC Midtjylland til det næstbedste hjemmebanemandskab i denne sæson, mens de nordsjællandske gæster har haft det svært på fremmed græs i denne sæson, hvor de blot har hentet fire point i ti kampe.

LÆS OSGÅ: Vidste du, at FC Midtjylland og FC Nordsjælland

- Når kampen starter, er det bare en statistik, og statistik kan man som sådan ikke bruge til noget, siger cheftræner Glen Riddersholm, der dog ikke lægger skjul på, at holdet ser frem til igen at være på hjemmebane.

- Vi har en god kulisse bag os på MCH Arena, og vi har en fangruppe, der vokser. Opbakningen i Aalborg var fantastisk, og kan vi i fællesskab skabe den elektriske stemning, som vi kender på MCH Arena, så vil det være med til at sætte holdet ydere op, og så ved vi, at FC Midtjylland på hjemmebane med et tændt publikum i ryggen er svære at spille imod.

FC Nordsjælland kommer til Heden med et nederlag på 2-1 på hjemmebane til FC Vestsjælland i bagagen, men det er ikke noget, trænerteamet ligger det store i. Nordsjællænderne var i det opgør uden deres normale midtbanespillere Martin Vingaard, Anders "AC" Christiansen og anfører Nicolai Stokholm. De er alle tre med i weekendens trup.

- Vi lægger ikke så stort vægt på, at de tabte deres seneste kamp mod FC Vestsjælland. Der kunne vi alle se, at de manglede deres trekant inde centralt, som betyder meget for dem. Når de er med igen, får vi det velkendte FC Nordsjælland at se, siger Glen Riddersholm.

FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND LØRDAG D. 22/3 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Vi skal selvfølgelig være forberedt på FC Nordsjælland, men det vigtigste er ikke, hvem vi spiller imod. Vi skal koncentrere os om vores egen gameplan. Vi glæder os til at spille på MCH Arena igen og ser frem til at komme ud og tage revanche fra søndagens kamp, som på nogle parametre var godkendt, men der var også områder, hvor vi gerne vil gøre det endnu bedre. Vi skal tilbage på sejrssporet, og det gør vi bedst ved at sætte os på FC Nordsjælland fra første fløjt.

35 gange har FC Midtjylland og FC Nordsjælland stået over for hinanden i Superligaen, og det har resulteret i 16 midtjyske sejre og syv sejre til klubben fra Farum. Hjemme på MCH Arena siger statistikken 12-1 i ulvenes favør, mens det er blevet til otte uafgjorte resultater. Senest blev det til en hjemmesejr på 2-1 på to mål af Sylvester Igboun.

- Vi er favoritter på hjemmebane, og den tager vi gerne på vores skuldre. Vi skal ikke ud og beskytte vores førsteplads, vi skal ud og vinde den, og det gør vi bedst ved at være modige, fremadrettede og offensive, siger Glen Riddersholm.

Trænerteamet kan glæde sig over, at Petter Andersson er tilbage i truppen igen, efter at han måtte sidde uden for med karantæne i sidste rundes nederlag mod AaB. Derudover er Kolja Afriyie for første gang i foråret i truppen.

Der er kick-off lørdag klokken 17.00 på MCH Arena.

Truppen mod FC Nordsjælland
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
14. Jakob Haugaard
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
21. Eyjolfur Hedinsson
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun