09.03.2014, 13:00 | Af: Administrator

Truppen mod SønderjyskE

Petter Andersson og Sylvester Igboun er for første gang i foråret med i ulvenes trup og kan dermed få sine første forårsminutter i benene mod SønderjyskE mandag aften.

Efter at have begyndt foråret med to udebanekampe er FC Midtjylland mandag aften tilbage på MCH Arena. Og den midtjyske fæstning bliver et vigtigt våben i foråret, hvor der venter ulvene syv hjemmekampe.

Den første er altså mandag aften mod SønderjyskE, og det er en ulveflok, der glæder sig til at vise sig frem på hjemmebane, hvor de sammen med tilskuerne vil jagte de tre point.

FC MIDTJYLLAND - SØNDERJYSKE MANDAG D. 10/3 KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Vi glæder os helt sindssygt meget til at tage hul på foråret på hjemmebane. Vi ved, at vi har et fort i MCH Arena, og det skal vi bygge videre på. Vi håber at møde massiv opbakning fra lægterne, og man må formode, at alle giver den en tand ekstra. Vi skal i fællesskab stå sammen, og vi ved, at tilskuernes opbakning spiller en afgørende rolle i alle 90 minutter, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Han beretter om en trup i god harmoni forud for forårspremieren på MCH Arena.

- Engagementet og glæden i truppen er helt i top. Vi angriber kampen med stor aggressivitet og fremadrettet spil. Vi skal ud og lægge pres på SønderjyskE. På hjemmebane ved vi, at vi skal skabe kampen og sætte modstanderen under pres.

LÆS OGSÅ: Kan vi runde 1,5 mio. tilskuere?

- Vi ved, at SønderjyskE er et hold med mange dygtige individualister, som vi skal være opmærksomme på, lige såvel som vi skal passe på deres meget direkte spil og hurtige omstillingerne. Vi skal selv være dygtige med bolden og forsøge at kontrollere kampen, men samtidig skal vi også være direkte i angrebsspillet, siger Glen Riddersholm.

For første gang i foråret råder trænerteamet over Petter Andersson og Sylvester Igboun, mens de til gengæld må se bort fra Rilwan Hassan og Erik Sviatchenko, som begge blev skadet i 5-1-sejren over FC København for en uge siden

Derudover kan der i mandagens kamp blive hjemmebanedebut til Francis Dickoh, hvis han kommer på banen, ligesom opgøret byder på et gensyn med Jakob Poulsen og Oluwafemi Ajilore på MCH Arena.

Der er kick-off mod SønderjyskE mandag klokken 19.00.

Truppen mod SønderjyskE
1. Jonas Lössl
5. Oluwafemi Ajilore
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
14. Jakob Haugaard
20. Francis Dickoh
21. Eyjolfur Hedinsson
24. Sonni Nattestad
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun